Ramsfeld viziton Gjirin Persik

diel
17:13:49
prill
27 2003

Ramsfeld viziton Gjirin Persik

Ka njoftime se Z. Ramsfeld do të vizitojë dhe Irakun

View 169.5K

word 158 read time 0 minutes, 47 Seconds

Sekretari amerikan i Mbrojtjes, Donald Ramsfeld ka mbërritur në Emiratet e Bashkuara Arabe, një nga aleatët më të rëndësishëm të Amerikës në luftën kundër Irakut.

Vizita e z. Ramsfeld në Abu Dabi shënon ndalesën e parë në një turne të tij në vendet e Gjirit Persik.

Ai pritet që të diskutojë praninë ushtarake amerikane në rajon pas rënies së Sadam Huseinit.

Para se të nisej drejt Gjirit, z. Ramsfeld tha se qëllimi i udhëtimit të tij ishte që të theksonte angazhimin e Amerikës për të ndihmuar Irakun dhe Afganistanin në tranzicionin e tyre drejt një sistemi qeverisjeje më demokratik.

Një zyrtar amerikan tha se z. Ramsfeld do të vizitojë Afganistanin javën e ardhshme.

Gjithashtu ka njoftime se në ndalesat e z. Ramsfeld, pritet që të jetë dhe Iraku.

Source by BBC_UK


LSNN is an independent publisher that relies on reader support. We disclose the reality of the facts, after careful observations of the contents rigorously taken from direct sources. LSNN is the longest-lived portal in the world, thanks to the commitment we dedicate to the promotion of authors and the value given to important topics such as ideas, human rights, art, creativity, the environment, entertainment, Welfare, Minori, on the side of freedom of expression in the world «make us a team» and we want you to know that you are precious!

Dissemination* is the key to our success, and we've been doing it well since 1999. Transparent communication and targeted action have been the pillars of our success. Effective communication, action aimed at exclusive promotion, has made artists, ideas and important projects take off. Our commitment to maintain LSNN is enormous and your contribution is crucial, to continue growing together as a true team. Exclusive and valuable contents are our daily bread. Let us know you are with us! This is the wallet to contribute.

*Dissemination is the process of making scientific and technical information accessible to a non-specialist public. This can come through various forms, such as books, articles, lectures, television programs and science shows.


Similar Articles / Ramsfeld...in Persik
from:
by:
01 gen 1970
from: ladysilvia
by: BBC_UK