Garner premton rivendosjen e shërbimeve kryesore

diel
20:38:57
prill
27 2003

Garner premton rivendosjen e shërbimeve kryesore

Garner ka premtuar rivendosjen e shërbimeve kryesore

View 172.2K

word 184 read time 0 minutes, 55 Seconds

Ish gjenerali amerikan, i cili është vendosur nga Uashingtoni që të drejtojë Irakun në periudhën para se të krijohet qeveria irakiane ka thënë se brenda disa javësh do të rivendosen të gjitha shërbimet bazë.

Në një fjalim në radio drejetuar popullit irakian, gjenerali Jay Garner tha se do të qëndronte në Irak vetëm për një kohe të shkurtër për të ndihmuar fillimin e gjërave dhe se pastaj do të vendosej një qeveri e hapur dhe e ndershme irakiane.

Ai u bëri thirrje irakianëve që të kthehen në vendet e tyre të punës dhe u premtoi se do të paguhen për punën që bëjnë.

Zëvendësi i tij, gjeneral-majori britanik, Tim Cross gjithashtu në një fjalim të regjistruar tha se rindërtimi i Irakut ishte një ndërmarrje ndërkombëtare.

Më herët forcat amerikane në Bagdad thanë se po arrinin sukses në rivendosjen e shërbimeve esenciale në shumë pjesë të qytetit.

Source by BBC_UK


LSNN is an independent publisher that relies on reader support. We disclose the reality of the facts, after careful observations of the contents rigorously taken from direct sources. LSNN is the longest-lived portal in the world, thanks to the commitment we dedicate to the promotion of authors and the value given to important topics such as ideas, human rights, art, creativity, the environment, entertainment, Welfare, Minori, on the side of freedom of expression in the world «make us a team» and we want you to know that you are precious!

Dissemination* is the key to our success, and we've been doing it well since 1999. Transparent communication and targeted action have been the pillars of our success. Effective communication, action aimed at exclusive promotion, has made artists, ideas and important projects take off. Our commitment to maintain LSNN is enormous and your contribution is crucial, to continue growing together as a true team. Exclusive and valuable contents are our daily bread. Let us know you are with us! This is the wallet to contribute.

*Dissemination is the process of making scientific and technical information accessible to a non-specialist public. This can come through various forms, such as books, articles, lectures, television programs and science shows.


Similar Articles / Garner p... kryesore
from:
by:
01 gen 1970